WIE WE ZIJN

Wie We Zijn

Niek Grooteman Schilders is een familiebedrijf met geschiedenis. In ruim dertig jaar is het bedrijf van een ambachtelijke eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig schildersbedrijf. Intussen zijn er ook steeds meer onderhoudsdisciplines aan ons dienstenpakket toegevoegd en zijn wij verworden tot een zelfstandige, middelgrote aanbieder van totaalonderhoud in onze regio. Het familiaire en ambachtelijke karakter is echter nooit uit de onderneming verdwenen. Vakmanschap en betrokkenheid stonden toen centraal en staan dat nu nog.

Als sinds de oprichting in 1983 staat het opbouwen van transparante en langdurige relaties bij ons hoog in het vaandel. Het waarborgen van een hoge kwaliteit is daarom altijd het uitgangspunt bij onze werkzaamheden. Deze kwaliteit uit zich in de voorbereiding, uitvoering en het resultaat van onze projecten. Maar ook in onze prijs en service. Daarvoor werken we keihard en gaan we met onze tijd mee. We investeren in hoogwaardige producten en materialen, kennisontwikkeling en professionalisering. En natuurlijk in het potentieel en de ontplooiïng van onze vaklieden.

Niek Grooteman Schilders is een OnderhoudNL Garantiebedrijf en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van milieu, KOMO en Arbo. Onze werkplaats is uitgerust met een innovatief railsysteem, moderne afzuiginstallatie en infrarood stralingsverwarming. Dankzij onze vakkennis, ervaring en innovatieve en duurzame oplossingen kunnen we altijd een optimale kwaliteit van de door ons uitgevoerde werkzaamheden garanderen.

CONTACT

Wij houden van persoonlijk contact! Dus heeft u een vraag, wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom gewoon eens bij ons langs. U bent van harte welkom!

ZO KUNT U ONS BEREIKEN

Adres

Handelsweg 10

1693 AZ Wervershoof

Contact

info@niekgrooteman-schilders.nl

0228 - 583409

KWALITEIT & GARANTIES

ALTIJD OP DE HOOGTE