Kwaliteit En Garanties

VCA
Naast hoge vakbekwaamheid en materialenkennis zijn veiligheid en gezondheid essentiële aspecten in de schilder branche. Onze schilders komen in aanraking met hinderlijke, gevaarlijke of brandbare stoffen en werken soms op locaties met verhoogde kans op ongelukken. Bij Niek Grooteman Schilders zijn we daarom VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) en Checklist Aannemers (VCA) gecertificeerd en gediplomeerd.

ISO 9001
ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met de ISO 9001 certificaat voldoet al ons werk aan de internationale normen en willen wij u laten zien dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering.

Onderhoud NL
OnderhoudNL Garantie biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Door ons deelname aan OnderhoudNL Garantie bent u zeker van kwaliteit, service en garantie

CONTACT

Wij houden van persoonlijk contact! Dus heeft u een vraag, wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom gewoon eens bij ons langs. U bent van harte welkom!

ZO KUNT U ONS BEREIKEN

Adres

Handelsweg 10

1693 AZ Wervershoof

Contact

info@niekgrooteman-schilders.nl

0228 - 583409

KWALITEIT & GARANTIES

ALTIJD OP DE HOOGTE