WAT WE DOEN

Wat We Doen

Niek Grooteman Schilders staat voor gebouwen die doen waar ze voor bedoeld zijn. We zorgen er voor dat gebouwen in topconditie blijven en vandaag al klaar zijn voor de eisen van straks. Daar besteden onze vakmensen alle mogelijke zorg en aandacht aan. Want iets waar u zoveel waarde aan hecht en zoveel in investeert, dat willen wij zorgvuldig in stand houden.

Gevels die een eenvoudige schilderbeurt nodig hebben, planmatig onderhoud of complexen die dringend toe zijn aan groot onderhoud? Niek Grooteman Schilders kan elke onderhoudsvraag aan. En we kijken verder, zodat u krijgt wat u werkelijk nodig hebt. Welke plannen hebt u met uw vastgoed en wat zijn uw mogelijkheden? We luisteren goed en denken actief met u mee over de beste keuzes in kleur, materiaal en uitvoering.

We houden van ons vak en hebben er verstand van. Dat maakt dat we altijd kiezen voor innovatieve en duurzame oplossingen. Een goed resultaat is geen toeval, maar het gevolg van keuzes die je maakt. Om die keuzes optimaal uit te laten pakken, maken we ze samen met specialisten. Zo weten we waar we mee bezig zijn en houden we altijd de regie over het proces. Daarin durven we eigenwijs te zijn; we hebben er nu eenmaal verstand van. En zo doen we de gewone dingen bijzonder goed.

CONTACT

Wij houden van persoonlijk contact! Dus heeft u een vraag, wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom gewoon eens bij ons langs. U bent van harte welkom!

ZO KUNT U ONS BEREIKEN

Adres

Handelsweg 10

1693 AZ Wervershoof

Contact

info@niekgrooteman-schilders.nl

0228 - 583409

KWALITEIT & GARANTIES

ALTIJD OP DE HOOGTE