Contactgegevens

Niekgrooteman Schilders
Nes 88 Wervershoof
0228 583409

Laatste nieuws

Wand Afwerking

NIEK GROOTEMAN SCHILDERS; BEHANG IS SFEER!

Wand Afwerking - behangenBehang:

Met behang creërt u thuis of op kantoor een behaaglijke sfeer. Behang is er in allerlei soorten patronen, structuren en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils. Niek Grooteman Schilders heeft ruime ervaring in het aanbrengen van al die soorten behang. Wij kunnen u een ruime keuzemogelijkheid bieden voor zowel papier als (schuim)vinylbehang.

Voor de styling kunnen wij behang en wandbekleding leveren en van modern abstract, trendy, retro tot barok, klassiek, cottage en romantisch.

Glasweefsel:

Glasweefsel, de uitkomst voor wanden en plafonds met scheuren! Wanden die het zwaar te verduren hebben zijn uitermate geschikt voor glasweefsel. Oneffenheden worden zichtbaar minder of zelfs helemaal weggewerkt. Maar ook voor nieuwbouw wanden is glasweefsel zeer geschikt. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur.
Een afwerking in een multi-colour verfsysteem geeft een extra fraaie en hoogwaardige muurafwerking. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-,
wit- en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gipskartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten.