Contactgegevens

Niekgrooteman Schilders
Nes 88 Wervershoof
0228 583409

Laatste nieuws

HuisSchilderPlan

Het HuisSchilderPlan® is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het méérjarige HuisSchilderPlan® (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhoudsschema dat afgestemd is op uw situatie.

Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd.

Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. U bent verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.
Onze vakmensen beschikken over de kennis, de handigheid, de juiste materialen en . . . die camoufleert geen slechte plekken maar voorkomt ze! We zijn niet voor niets uitgeroepen tot: “ beste leerbedrijf van Nederland 2008 “

NIEK GROOTEMAN SCHILDERS; KOSTENBEHEERSING DOOR MEERJARENPLANNING

HuisSchilderPlanDoor de meerjarenafspraak bent u voor jaren verzekerd van gegarandeerd onderhoud en beheerst u tevens de kosten. De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk méér dan de kosten van professioneel onderhoud!

Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 15 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd. Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.

U gaat een relatie aan met de aangesloten HSP-schilder. Dat is prettig voor beide partijen. Duidelijke afspraken en gegarandeerd goed schilderwerk bij de zelfde ‘partner’ geeft wederzijds vertrouwen. Nu en in de toekomst.