Contactgegevens

Niekgrooteman Schilders
Nes 88 Wervershoof
0228 583409

Laatste nieuws

Hoogwerker

NIEK GROOTEMAN SCHILDERS; BRENGT U GRAAG OP HOOGTE

HoogwerkerEen alleskunner, de nieuwe hoogwerker van Grooteman. Voor zowel binnen als ruw terrein, buiten. Onze mobiele hoogwerker kan bijna overal komen en heeft een groot bereik. De hoogwerker van Grooteman kan door een poortje van 80 cm breed en heeft een bereik van maar liefst 17m hoog, dit bespaart u tijd voor het opzetten en afbreken van steigers. Deze unieke machine is overal inzetbaar.

Voor al uw unieke klussen is onze hoogwerker namelijk uitermate geschikt! Met behulp van de hoogwerker komt u zonder problemen op de hoogste plekken waar u bijvoorbeeld met een ladder of steiger maar moeilijk bijkomt. 
 
Met een hoogwerker werkt u dus zeer veilig en gemakkelijk! Bovendien bespaart u met een hoogwerker de tijd van het telkens verplaatsen van een ladder of het in elkaar zetten van een steiger.Het bedienen van een hoogwerker is echt niet moeilijk!
Wij nemen alle tijd voor instructie en uitleg over de plaatsing en bediening van de hoogwerker.
Uiteraard is deze service bij Grooteman helemaal gratis!
Desgewenst leveren wij de hoogwerker bij de door u gewenste locatie af en helpen wij u bij het plaatsen. Maar ook is het mogelijk dat u de hoogwerker zelf vervoert. Instructie vindt dan plaats bij ons bedrijf.

Kortom een hoogwerker van Grooteman is makkelijk, snel, veilig en vanaf een dag te huur voor een scherpe prijs.
Neem gerust contact op met Jaap Grooteman en vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie. Wat let u !!!

Jaap Grooteman: 06 – 11 44 02 28

Bekijk onze huurtarieven