Contactgegevens

Niekgrooteman Schilders
Nes 88 Wervershoof
0228 583409

Laatste nieuws

Binnen Schilderwerk

NIEK GROOTEMAN SCHILDERS; ZEKERHEID VAN VAKMANSCHAP

Binnen SchilderwerkKleuren bepalen een groot gedeelte van uw woonsfeer het is de basis van uw interieur vandaar dat kleuradviezen en schilderitems in geen enkel woonprogramma ontbreken.

U weet precies welke sfeer uw huis moet “uitstralen” en op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën komen wij dan tot een kleur- en materiaal advies, waarbij u zich prettig voelt. Wij weten als geen ander hoe die wensen werkelijkheid kunnen worden, want als professioneel schildersbedrijf beschikken wij over de kennis, ervaring en de materialen die daarvoor nodig zijn.

RozetBinnenschilderwerk verhoogt niet alleen het comfort, ook de waarde van uw woning zal hierdoor
ook verder toenemen.

Tevens beiden wij ook een breed assortiment sierlijsten en rozetten aan, geschikt voor ieder interieur en ieder budget. Bij sierlijsten denken veel mensen in eerste instantie aan decoratieve krullen en tierelantijnen. Naast het feit dat we inderdaad deze traditionele en originele sierlijsten in onze collectie hebben,zijn er ook genoeg mogelijkheden en toepassingen voor een strak & modern interieur.

In principe kan je elke ruimte optisch vergroten door diepte aan te brengen en accenten te plaatsen. Alles is goed overschilderbaar. Door het toepassen van kleurschakeringen kan je de optische werking versterken en een bepaalde sfeer oproepen.